Política de privacitat

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, el 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que mitjançant la complimentació del present formulari estàs donant el consentiment exprés a que les seves dades personals quedin incorporades i siguin tractades en un fitxer de GOVIS amb la finalitat de poder gestionar la teva sol·licitud. Aquest fitxer serà gestionat pel responsable de fitxer que s’indica en el nostre avís legal.

Així mateix, llevat que manifestis expressament el contrari, es podran utilitzar les teves dades personals per mantenir-te informat de notícies i novetats relacionades amb els nostres serveis.

Et garantim que en cap cas, aquestes dades seran compartits o cedits a tercers i et informem de la possibilitat que exerceixis els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la recollida de les dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic o bé directament per mitjà dels enllaços de baixa automàtica continguts en totes les comunicacions enviades per GOVIS, o bé, mitjançant el formulari de contacte de la nostra web.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok