FAQ

 

Preguntes i respostes més freqüents sobre nosaltres.


Què és el AQL?

És un índex que no indica la qualitat del producte en si, però proporciona informació de la rigorositat del control de qualitat realitzat, aportant al comprador més o menys seguretat que tot el lot compleix amb les seves especificacions tècniques.

Com es que el nombre d'unitats que s'indica en l'estoig és cert?

Encara que sembli una obvietat, l'única forma de comprovar-ho és obrint un i procedir al recompte, cal tenir en compte que moltes vegades el barat acaba sortint car i en temps de crisi el fet que un estoig contingui un 20% menys d'unitats, no és tan infreqüent en algunes marques. A Govis garantim que el que paga és el que acaba rebent.

L'administració em reclama certificats i homologacions. Què faig?

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, li facilitarem tota la informació i documentació que necessiti.

Quin és el procediment de compra?

El procediment de compra és molt senzill, val amb omplir la sol·licitud de pressupost, contactar per correu electrònic o contactar per telèfon i en el moment en què prenguem constància de el seu interès per algun dels nostres productes li assessorarem si encara no té molt clar el que vol comprar, i / o li facilitarem tarifa de preus i mostres sense cap compromís. Un cop validat una comanda i negociada la forma de pagament, el termini de lliurament és de 24 hores-48 h, excepte en localitats de rutes de transport no habituals que seria de 72 h.

Envieu els mostres gratis?

Si. És la nostra forma tangible de catàleg, creiem que és la millor manera que un client aquesta assegurança que està comprant una cosa que realment li serà d'utilitat.

¿Quines són les despeses d'enviament?

Les despeses d'enviament dependran del volum i de la zona, però a partir de 120 € els ports seran a nostre càrrec. Hi ha algunes excepcions però no dubteu en preguntar.

Quins són els vostres certificats de qualitat?

Complim amb tots els certificats alimentaris i sanitaris, tenim una varietat de opcions de producte molt àmplia així que en cas que tingui dubtes de si un producte en concret compleix amb una normativa específica, no es preocupi ja que li podem facilitar el certificat que necessita i en tot cas el producte que s'assembla que compleixi amb la normativa.

Realment els vostres productes tenen preus de fàbrica?

A Europa la fabricació de productes d'un sol ús, s'ha reduït a mínims així que el més semblant a producció de fàbrica és la importació per volum i en aquest sector es s'enquadra GOVIS.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok