llençols un sol ús avantatges T’has parat a pensar el que estalviaries si usessis roba d’un sol ús en el teu treball? Nosaltres t’ho explicarem.

Segons un article de El País , per a un centre hospitalari d’unes 800 llits es renten al voltant de quatre tones diàries de llençols. Això suposa una important despesa de recursos, no només humans, sinó també econòmics, d’espai i temps. Cal tenir en compte que la roba bruta és una important font de contaminació, pel que la seva manipulació, recollida, transport i emmagatzematge requereix de gent especialitzada, de mecanismes especials, espai per al seu emmagatzematge, així com de rigorosos controls d’higiene i seguretat .

Per fer front a aquests inconvenients, hospitals i clíniques, clíniques d’estètica i bellesa, fins i tot la indústria alimentària, han apostat en els últims anys per la llenceria sol ús, a causa de les seves múltiples avantatges.

La solució: Els llençols un sol ús

I és que, oferir un bon servei en el teu treball comença amb una bona imatge del teu negoci. I res millor que donar una imatge d’higiene i neteja al client. De fet, no hi ha res que atorgui més seguretat i confiança al client que la neteja i la higiene, i en aquest sentit la llenceria d’un sol ús, com les llençols d’un sol ús li guanyen la batalla a les gastades llençols de tela reutilitzables.

En Govis trobarà llençols un sol ús, llençols un sol ús ajustables i cobreix coixins sol ús en diferents mides i colors a la millor relació qualitat-preu, amb les que millorarà la imatge del seu negoci de cara al client i / o pacient , reduint els seus espais d’emmagatzematge i estalviant temps i costos de rentat, sargit, esterilització i bodegaje.

Certificats alimentaris i sanitari

Les nostres llençols, confeccionades a base de teixit no teixit de polipropilè o SMS, compleixen tots els certificats alimentaris i sanitaris. Perquè en Govis volem oferir-te la millor atenció, entenent les teves necessitats i esforçant-nos per oferir-te un preu competitiu. Volem donar-te les millors solucions, per això intentem innovar cada dia per continuar aportant productes de qualitat.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok