llençols un sol ús avantatges T’has parat a pensar el que estalviaries si usessis roba d’un sol ús en el teu treball? Nosaltres t’ho explicarem.

Segons un article de El País , per a un centre hospitalari d’unes 800 llits es renten al voltant de quatre tones diàries de llençols. Això suposa una important despesa de recursos, no només humans, sinó també econòmics, d’espai i temps. Cal tenir en compte que la roba bruta és una important font de contaminació, pel que la seva manipulació, recollida, transport i emmagatzematge requereix de gent especialitzada, de mecanismes especials, espai per al seu emmagatzematge, així com de rigorosos controls d’higiene i seguretat .

Per fer front a aquests inconvenients, hospitals i clíniques, clíniques d’estètica i bellesa, fins i tot la indústria alimentària, han apostat en els últims anys per la llenceria sol ús, a causa de les seves múltiples avantatges.

La solució: Els llençols un sol ús

I és que, oferir un bon servei en el teu treball comença amb una bona imatge del teu negoci. I res millor que donar una imatge d’higiene i neteja al client. De fet, no hi ha res que atorgui més seguretat i confiança al client que la neteja i la higiene, i en aquest sentit la llenceria d’un sol ús, com les llençols d’un sol ús li guanyen la batalla a les gastades llençols de tela reutilitzables.

En Govis trobarà llençols un sol ús, llençols un sol ús ajustables i cobreix coixins sol ús en diferents mides i colors a la millor relació qualitat-preu, amb les que millorarà la imatge del seu negoci de cara al client i / o pacient , reduint els seus espais d’emmagatzematge i estalviant temps i costos de rentat, sargit, esterilització i bodegaje.

Certificats alimentaris i sanitari

Les nostres llençols, confeccionades a base de teixit no teixit de polipropilè o SMS, compleixen tots els certificats alimentaris i sanitaris. Perquè en Govis volem oferir-te la millor atenció, entenent les teves necessitats i esforçant-nos per oferir-te un preu competitiu. Volem donar-te les millors solucions, per això intentem innovar cada dia per continuar aportant productes de qualitat.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.